×

Sterigerms – Neutralizare deseurilor medicale si infectioase

Dispozitive pentru neutralizare la fata locului a deseurilor medicale si infectioase

  • prelucreaza deseurile cu risc in locul in care sunt generate, eliminand riscurile de contaminare si cele mai multe dintre costuri
  • proceseaza si transforma deseurile medicale / infectioase  sau deseurile biologice periculoase in deseuri inofensive, intr-un proces ce dureaza doar o ora
  • nu necesita apa sau substante chimice pentru a incapsula deseurile infectioase.Dispozitive pentru neutralizare la fata locului a deseurilor medicale si infectioase. Tehnologie unica PLUG & PROTECT.

MOBIL – Nu este necesar transportul sau stocarea deseurilor infectioase care trebuie neutralizate. Prelucrarea deseurilor cu risc in locul in care sunt generate, elimina riscurile de contaminare si mare parte din costuri. Modelul de 60 litri STERIGERMS poate fi asezat si poate functiona in orice bloc operator. Acelasi lucru pentru modelul de 12 litri STERIGERMS, care poate fi utilizat la fel de usor pe un camion medical, pe o nava sau pe un submarin.

SIGUR – procesul complet de procesare si transformare a deseurilor medicale / infectioase  sau a deseurilor biologice periculoase in deseuri inofensive dureaza doar o ora, inclusiv manipularea pentru incarcarea si descarcarea echipamentului STERIGERMS.

ECOLOGICSTERIGERMS utilizeaza energie electrica pentru cicluri complete de 50 de minute. Spre deosebire de toate celelalte masini de pe piata, STERIGERMS nu are nevoie de apa, nici de substante chimice, nici de orice alt tip de proces pentru a incapsula deseurile infectioase. In plus, STERIGERMS reduce si volumele de pana la 1/5 din volumele initiale.

 

Echipamentul se adreseaza

Spitalelor si unitatilor medicale, de preferinta cu pana la 200 de paturi, precum si unitatilor medicale locale sau mobile care produc deseuri infectioase. Este necesara conectarea la o sursa de energie electrica.

Unitatilor de tip laborator
STERIGERMS poate neutraliza deseurile rezultate in urma testarilor umane, deseurile din containerele reziduale, deseurile folosite ca asternut pentru animale, inclusiv majoritatea categoriilor de deseuri din laboratoare.

Centrelor de dializa
Candidatii ideali pentru produsele STERIGERMS sunt dispozitivele de dializa din plastic dur sau alte tipuri de instrumente. STERIGERMS foloseste o presiune de 12 tone pentru a zdrobi aceste deseuri si a le transforma in deseuri inofensive.

Caselor de batrani
Nimic nu este mai potrivit decat  STERIGERMS, pentru a trata cu usurinta deseurile infectioase generate in casele de batrani.

Unitatilor de marina si platformelor petroliere
Produsele STERIGERMS sunt ideale pentru orice centru civil sau militar sau chiar pentru orice platforma petroliera cu unitati medicale. Se pot instala usor pe orice nava sau submarin, precum si pe orice platforma petroliera. Ele pot fi utilizate oriunde, deoarece nu numai ca neutralizeaza deseurile infectioase, dar le si comprima si permit economisirea spatiului.