×

Poweo®dispozitiv de ridicare cu actionare electrica

Dispozitiv de ridicare cu actionare electrica, ce permite asezarea activa a pacientului in pozitie verticala

  • dispune de o gama speciala de curele, adaptate la suspensia electrica pentru toate tipurile de transferuri
  • actionat de o baterie cu capacitate mare – autonomie pe perioada indelungata
  • structura usoara de aluminiu permite mobilizarea cu usurinta a echipamentuluiPoweo® dispozitiv de ridicare cu actionare electrica ce permite asezarea activa a pacientului in pozitie verticala.

Poweo® este utilizat cu o gama speciala de curele, adaptate la suspensia electrica pentru toate tipurile de transferuri. Aceasta optiune acopera principalele utilizari pentru orice dimensiune a pacientului, de la pacienti cu greutate mica pana la pacienti obezi.

 

CARACTERISTICI

  • Dispozitiv de ridicare inovator
  • Baterie detasabila de mare capacitate
  • Deschiderea electrica a bazei
  • Ridica pacientul de pe podea
  • Coborare de urgenta mecanica si electrica
  • Structura usoara din aluminiu

Gama Poweo de elevatoare este conceputa pentru a indeplini cerintele celor mai specifice situatii de ingrijire: pacienti cu arsuri severe, resuscitati, cu probleme cardiologice, operati, anesteziati, cu interventii cardiace, chirurgie digestiva, traumatologie, pneumologie, radiologie, neurologie, nefrologie, etc.

Targa a fost proiectata pentru a fi compatibila cu echipamentele cu raze – X si este destinata majoritatii patologiilor.

 

ACCESORII
Acumulator Power Pac si incarcator – Acumulatorul Power Pac NiMh este detasabil si usor si cu autonomie ridicata.

Versiunea cu baza joasa Poweo® cu baza joasa are inaltimea mai mica de 7 cm si se potriveste cu usurinta sub scaunul cu rotile, pat, cada.

Telecomanda pt Poweo® este rezistenta la penetrarea fluidelor IPx7.

Poweo® cu Scalis® este dedicat pentru a cantari pacientii.
Scalis® este un dispozitiv de cantarire clasa III, conform Directivei 2009/23/EC, special proiectat a fi montat pe elevatoare. Cantarul este usor de instalat pe orice tip de elevator (pentru podea sau plafon).

Scalis® poate fi utilizat imediat datorita autonomiei bateriei litiu de lunga durata si opririi automate. Cantarul permite utilizatorilor sa fie ridicati si cantariti printr-un proces cu un singur pas. Fixarea evita perturbatiile in timpul cantaririi pacientilor agitati si stabilizeaza greutatea pentru o acuratete maxima (100 g). Afisare automata zero si greutate instantanee la 5 secunde dupa activarea touch pad-ului.